"žena i pol!"

Severina seksi fotkom raspametila obožavatelje, njezine riječi uz objavu su potaknule razna nagađanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je pozirala u kaputu životinjskog uzorka i sandalama na petu te istaknula svoje istrenirane noge te su je pratitelji obasuli komplimentima dok su neki komentirali da je ovo sigurno najava za novi album.

Severina je podijelila seksi fotografiju na Instagramu kojom je oduševila obožavatelje, ali i pokazala da odlično izgleda u 50. godini.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Opravdaj moju ljubav", poručila je splitska pjevačica uz sliku na kojoj korača hotelskim hodnikom u kaputu životinjskog uzorka i sandalama visokih potpetica. 

Kosu je ostavila raspuštenu, a u cijelom tom prizoru su se istaknule Severinine istrenirane, preplanule noge. Koliko je oduševljenja izazvala među pratiteljima, pokazalo je i više od 12.000 lajkova koje je sakupila u dva sata od objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Wow", "Najljepša", "Žena i pol", "Ljepotica", "Ali to lice, taj stav, te noge", "Najbolje noge u regiji", nizali su obožavatelji komplimente na njezin izgled. 

Neki su komentirali da je ovom objavom pjevačica najavila svoj novi album, ali i naziv jedne od pjesama. 

Inače, od prošle godine se šuška o Severininim bračnim problemima s Igorom Kojićem, no nijedno od njih nije htjelo komentirati glasine nego se tek oglašavaju zanimljivim objavama na Instagramu. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kesha (Foto: AFP) Kesha (Foto: Profimedia) Kesha (Foto: Profimedia) Kesha (Foto: Instagram) +2 Kesha (Foto: profimedia) Nekad i sad Prošla je kroz pravi pakao koji joj je u potpunosti promijenio izgled, o bolnim trenucima nije se ustručavala progovoriti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene