u ime mafije

U mračnoj pozadini nazire se Severinin bujni dekolte, a izdanje u kojem je pozirala ostavilo je njezine pratitelje bez teksta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je podijelila još jednu fotografiju koja je nastala na snimanju za naslovnicu knjige "U ime mafije" Maxa Bunkera, a ovog puta pozirala je s pištoljem.

Severina (49) pohvalila se prošlog tjedna da će biti na naslovnici romana "U ime mafije" Luciana Secchija, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker, a sad je objavila još jednu seksi fotografiju sa snimanja. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Splitska pjevačica u opis slike napisala je samo naziv knjige i ime pisca. Severina je pozirala s pištoljem u ruci, cijelo joj je tijelo bilo u sjeni, dok su njezine oči bile u prvom planu. Ipak, u mračnoj pozadini nazirao se njezin bujni dekolte. 

"Najljepša i najbolja", "Predivna", "Baš bi bila moćna članica mafije", "Kraljica", "Diva", komentirali su njezini obožavatelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, pjevačica je ranije istaknula koliko je sretna što je dobila priliku da se pojavi na naslovnici romana.

"Alan Ford, najpoznatiji strip na svijetu i moj omiljeni, napisao je slavni Max Bunker. Danas u izdanju izdavačke kuće 'Sandorf' izlazi njegov roman 'U ime mafije'... 'Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće 'Sandorf' da bi oni i Max Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegova romana. To je krimić... i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca...' Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford? Snimali smo za nekoliko dana, moja ekipa s kojom snimam i novi album. Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni... A ja sam u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sreće. Ovo mi je najljepši poklon za rođendan, poslije crteža mog sina", napisala je Severina. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene