specijalno slavlje

Severina objavila nikad viđene fotke iz Splita, imala je specijalan razlog, a brzo je prikupila i više od 14.000 lajkova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je podijelila nekoliko fotografija u zanimljivom modnom izdanju i dobila niz komplimenata.

Severina (49) objavila je nekoliko fotografija na Instagramu kako bi obilježila poseban dan. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Pjevačica je tako proslavila blagdan svetog Dujma, zaštitnika njezinog rodnog grada Splita. Taj dan se još naziva i Sudamja te je ime nastalo spajanjem dijela riječi sveti i Dujam. 

"'Kako zvona svetog Duje, cila zemlja neka čuje rajsku pismu puka tvog, Splite moj...' Na dobro vam došla Sudamja", napisala je Severina. Pjevačica je pozirala u zanimljivoj modnoj kombinaciji, a na fotografijama koje je objavila i na Instagram storyju iza nje se nazire crkva. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Lijepa li si", "Predivno", "Bravo", "Prelijepa naša Severina", Sve je prekrasno, suknjicaaa ljubav na prvi pogled", komentirali su njezini obožavatelji. 

Severinina objava je u dva sata prikupila više od 14.000 lajkova. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) +7 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Celebrity Strastveni susret para koji se već sedam godina svađa i miri, no prema novim fotkama čini se da su u dobrom razdoblju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene