Isklesana do bola!

Kakvo tijelo! Severina novom fotkom u badiću izazvala nevjericu na Instagramu: ''Bomba od žene, da mi je cvrčak biti!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je fotkom u badiću koju je objavila na Instagramu u trans bacila brojne obožavatelje, koji su je odmah spremno zasuli komplimentima.

Jedna od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora, 49-godišnja Severina, ovih dana uživa u rodnoj Dalmaciji, a pratitelje na Instagramu redovito obavještava što radi. Tako je sada objavila i fotku na kojoj uživa u hladu uz more.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"I cvrči, cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...", napisala je Severina uz foku u zelenom badiću uz koji je imala samo ogrlicu oko vrata i sunčane naočale. Najveći fokus bio je na njenim savršeno utreniranim trbušnjacima kojima može posramiti i puno mlađe kolegice, a fanovi su je odmah zasuli komplimentima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Kraljica", "Divna", "E da mi je bit cvrčak na ovoj smrči", "Seks-bomba", samo su neki od komentara njezinih fanova, a u par minuta je prikupila skoro 10.000 lajkova.

Inače, Severina se ovaj tjedan na svojem Instagramu javila iz rodnog Splita odakle je objavila i jednu fotografiju sa svojim sinom kojom je sve raznježila.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nekad i sad Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene