Prirodno izdanje

Severina ovaj sivi dan začinila fotkom u uskoj haljini, a vidljivo je da ispod nje grudnjak ne nosi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju u haljini ispod koje ne nosi grudnjak, a uz to je pokazala i kako izgleda bez šminke.

Severina je iznenadila svoje obožavatelje objaviviši na Instagramu fotografiju u svom najjednostavnijem izdanju, bez imalo šminke na licu i u uskoj haljini bez rukava, ispod koje nije odjenula donje rublje.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Grej(t) dej", napisala je 48-godišnja pjevačica kratko uz seksepilnu fotografiju na koju malo tko ostao imun, a mnogi su priznali da je upravo takva najljepša.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Najljepša si mi ovako", "Uvijek najljepša", "Wowwwww," "Prekrasna", "Divna", "Ali stvarno je grej, siv i hladan, ubaci malo boje", poručili su joj oduševljeni obožavatelji u komentarima.

Prije nekoliko dana popularna se pjevačica prisjetila i nekih davnih dana pa je objavila niz fotografija s putovanja u Meksiko i podsjetila nas kako je izgledala 2008. godine, a možemo reći da se od tada nije gotovo nimalo promijenila i čini se kao da je vrijeme za nju jednostavno stalo. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić +0 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić postala meta zezancije kolega zbog sitnice na svojoj odjeći: "Samo se vi rugajte!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene