Ljubav i podrška!

Severina javno nahvalila svekra i svekrvu uz zajedničku fotografiju, a fanovi su primijetili jednu sitnicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poslije nastupa u sklopu blagdana Severina slobodno vrijeme provodi s obitelji i uživa u društvu voljenih svekra i svekrve.

Unatoč teškoj protekloj godini, Severina na Instagramu objavljuje fotografije i opise koji pršte pozitivom. Uglavnom se hvali trenucima s koncerata i nastupa te svom podrškom koju dobiva od svojih fanova, ali tu je i njezin suprug Igor Kojić, kojeg je nedavno nahvalila što je uz nju i u dobrim i u lošim trenucima. Osim Igora, uz Severinu su uvijek, što god bilo, i njezini svekar Dragan i svekrva Olja. Ovoga puta na društvenim je fotografijama objavila fotografiju baš s njima i posvetila im nekoliko riječi.

Pogledaj i ovo showbuzz otkrila čemu se raduje Severina se oglasila nakon romantične posvete muža Igora, izazvala zanimanje svojom objavom: "Život je kabaret"

''Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svijetu. Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja obitelj u svijetu neizvjesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam!'' napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svijetu❤️💙danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja obitelj u svijetu neizvjesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Većina njezinih komentatora zaključila je kako je baš divno vidjeti da se tako lijepo slažu, ali bilo je i onih koji su primijetili jednu sitnicu.

"Mogla si spomenuti Badnji dan, Severina. Bilo bi lijepo. Kraljice. Sretna i blagoslovljena Badnja večer svim pravoslavnim vjernicima", pisalo je u komentarima. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Celebrity Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene