A događa se!

Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je pokupila mnoštvo komplimenata za svoj izgled u bijeloj haljini, no nekima je za oči zapeo detalj na fotografiji.

Severina (48) objavila je seksi fotografiju na kojoj pozira u uskoj i jako kratkoj haljini i izazvala oduševljenje obožavatelja, no neki su se usredotočili na jedan nedostatak. 

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

"Mala bijela haljina", napisala je pjevačica uz objavu. Severina je ubrzo dobila mnoštvo komplimenata i više od 24.000 lajkova, a neki su komentirali nedostatak dijela štikle i posumnjali da je fotografija previše uređivana. 

"Slika je lijepa. Samo, jedna štikla se nekako izgubila ili ja ju ne vidim. Ups", "Bomba na kvadrat", "Woow", "Predivna si", "Moja Seve, otkinuše ti štiklu u shootingu", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Severina je nedavno iznenadila svoje obožavatelje objaviviši na Instagramu fotografiju u svom najjednostavnijem izdanju, bez imalo šminke na licu i u uskoj haljini bez rukava, ispod koje nije odjenula donje rublje.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišura (FOTO: Bojan Zibar) Celebrity Goran Vlaović na pragu pedesete dobio dijete sa 17 godina mlađom zaručnicom i bivšom misicom

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene