tajanstvena pjevačica

Severina pobudila zanimanje obožavatelja novom objavom, optužili ju da je nepristojna zbog jednog detalja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je potaknula nagađanja da putuje, no zapravo se radi o staroj fotografiji koju je još 2017. objavio njezin muž Igor Kojić na svom Instagramu.

Severina (48) svakodnevno objavljuje fotografije, a istodobno odbija govoriti išta o svom privatnom životu koji je ovih dana u fokusu javnosti.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Splitska pjevačica je u subotu stavila sliku na Instagram na kojoj telefonira dok putuje vlakom. "Prava ljepota putovanja ne sastoji se u upoznavanju novih pejzaža, već u mijenjanju pogleda na svijet“, napisala je Severina

Dio njezinih pratitelja je komentirao kako pjevačica dobro izgleda dok su se neki osvrnuli na neke druge detalje. "Gdje ideš?", "Lijepa Severina", "Sori, ali nepristojno sjediš", "U pravu si, ljepotice", "Tako posebna i lijepa", "Prelijepa", "Sretan put, Severina", "Bravo", napisali su joj. Objavu je u sat vremena lajkalo više od 21.000 ljudi, a na Instagramu ju prati njih 1.2. 

Ipak, riječ je o staroj fotografiji koju je još 2017. njezin muž Igor Kojić objavio na svom Instagramu. Severina je očito osjećala da je prigodni trenutak da ju objavi, a ima naviku dijeliti slike iz prošlosti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

„Prava ljepota putovanja ne sastoji se u upoznavanju novih pejzaža, već u mijenjanju pogleda na svijet“ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Splićanka je nedavno podijelila stare fotografije i video sa sinom Aleksandrom te majkom Anom. Dok se šire glasine o njezinim problemima s mužem Igorom Kojićem i nesuglasicama s njegovom obitelji, Severina dobiva potporu obožavatelja na Instagramu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene