preplanula i zgodna!

Severina u topiću i vrućim hlačicama pokazala jednu od vježbi zbog kojih je u top formi, obožavatelji joj se ne mogu nadiviti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila svoju fotografiju iz teretane na kojoj vježba u oskudnom sportskom izdanju.

Pjevačica Severina (49) vratila se s odmora na Maldivima pa se odmah uputila u teretanu, odakle se javila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Objavila je fotografiju na kojoj vježba u sportskom topiću i vrućim hlačicama, a prizor je raspametio njezine obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Kakvo tijelo Severina ima", "Predivna si", "Bomba", "Kakva si ti mačka", samo je dio brojnih komentara na račun Sevina isklesanog tijela, a fotka je u kratkom roku skupila i više od 10 tisuća lajkova.

Osim tijelom bez mane, Severina se pohvalila i preplanulim tenom koji je dobila na Maldivima, odakle je također neprestano fotkama uveseljavala pratitelje na Instagramu.

Ono što ipak nije otkrila jest tko joj je pravio društvo, a mnogi su se pitali je li s njom na odmoru i zgodni producent Filip Miletić, od kojeg se u posljednje vrijeme ne odvaja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Salma Hayek u badiću istaknula raskošne atribute pa obožavatelje ostavila u nevjerici: "Kao da rastu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene