obradovala fanove

Dobro raspoložena Severina ne krije što joj je izmamilo osmijeh od uha do uha: "Ljubav se na licu vidi!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira nasmijana od uha do uha, a otkrila je i zbog čega je tako dobre volje.

Pjevačica Severina obradovala je svoje pratitelje na Instagramu novom fotografijom.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Pozirala je na klupicu u šarenom kaputu i nasmijana od uha do uha, a otkrila je i što je glavni razlog njezina dobrog raspoloženja.

"Evo me doma, bolje san odma'", napisala je u opisu fotke iz njezina rodnog Splita.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Bas si lijepa", "I taj osmjeh ne skidaj", "Predivna si", "Ljubav se na licu vidi!", pisali su joj obožavatelji uz brojna srca i zaljubljene smajliće, a fotka je u manje od sat vremena skupila i preko 10 tisuća lajkova.

Inače, zadnjih dana se naveliko šuška o Severininu ljubavnim životu, točnije o njezinoj navodnoj vezi s producentom Filipom Miletićem od kojeg se ne odvaja nakon što se ne ljeto razvela od Igora Kojića.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) +6 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slatki klinac iz ''Sam u kući'' donedavno je ispijenim izgledom plašio sve, no posrnuli glumac sad je sve oduševio svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene