nova stara ekipa

Severina uživa u Istri, muža Igora i dalje nema u njezinoj blizini, ali evo s kim se pjevačica dobro zabavlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Imam mali krug velikih ljudi...", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira s Tomicom Petrovićem, Davorom Grginom i prijateljicama.

Severina je vikend odlučila provesti u dobrom društvu, a na Instagramu se pohvalila svojim prijateljima.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Imam mali krug velikih ljudi...", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira s Tomicom Petrovićem, Davorom Grginom i prijateljicama. Upravo Grgin je otkrio da se društvo nalazi u Istri.

Severina svakom novom objavom pijeni pažnju na društvenim mrežama, a pjevačica koja je nedavno preboljela koronavirus sada uživa koliko može.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Imam mali krug velikih ljudi...” ❤️ #massimo #wearefamily #friends #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Inače, nedavno je njezin muž Igor Kojić objavio fotografiju i otkrio da uživa u ljetovanju u Hrvatskoj sa sestričnom. Iako je bio u Hrvatskoj, nije objavio fotku sa Severinom, baš kao ni ona s njim, niti je poznato jesu li se vidjeli. Sudeći prema društvenim mrežama supružnici se nisu vidjeli nekoliko mjeseci, otkako se ona vratila u Zagreb iz Beograda, a potom i ljetovala s obitelji i prijateljicama u Dalmaciji.

Da bi ušutkali natpise o problemima u braku o kojim se već dugo nagađa, Severina je krajem srpnja objavila njihovu zajedničku fotografiju i čestitala Igoru 33. rođendan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene