"Kao djevojčica"

Pogledajte fotografiju zbog koje su Severini dali čak 30 godina manje, rijetko je viđamo u tako ležernom izdanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju iz Dubrovnika na kojoj pozira u jednom od najležernijih izdanja.

Severina je na profilu na Istagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u Dubrovniku, a njezina opuštenost svima se svidjela pa su joj uputili brojne pohvale i komplimente u komentarima.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

"Sloboda se ne prodaje ni za svo blago svijeta", napisala je 49-godišnja Severina uz fotografiju na kojoj nosi tamnu trenirku i osmijeh od uha do uha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Bože, koliko si slatka", "Kraljica", "Predivna", "Najljepša i sve najljepše na ovoj fotki", "Kao djevojčica", "Famozna", "Najljepša žena i njene godine! Čak ljepša i od dosta mlađih", "Divna si", "Ne bih ti dao 30", "Wau, kakvu cura", "Nema slađe od tebe", "Kao djevojka od 20 godina", zaključili su njezini obožavatelji u komentarima.

Severina je prije nekoliko dana objavila novu pjesmu, duet naziva "Fališ mi" koji je snimila s bugarskim pjevačem Azisom, a koji je u kratkom roku postao hit i popeo se na vrh najslušanijih. Završili su i prvi na trendig listi YouTubea, a spot trenutačno broji gotovo dva i pol milijuna pregleda. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) +3 Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Zdravko Čolić snimljen u gaćama u parku: Postoji logično objašnjenje ovog pomalo neugodnog trenutka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene