zanimljiva objava

Nakon napisa srpskih medija o vezi s vinarom Severina se oglasila pa otkrila tko joj čuva leđa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je objavila fotografiju kako šeta Zagrebom u crvenoj haljini koju je uskladila sa sandalama.

Severina (48) posljednjih je dana bila u središtu pozornosti zbog napisa srpskih medija da je u vezi s 10 godina mlađim vinarom Tomislavom Voštinićem iz Ivanić-Grada. 

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Sve je demantirao njezin tim za odnose s javnošću, a pjevačica se sada oglasila u zanimljivoj objavi. "Ono kad ti ležeći policajac čuva leđa", napisala je Severina

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Na fotografiji pjevačica šeta Zagrebom u crvenoj haljini s prorezom na njenoj lijevoj nozi koju je uskladila s plavim sandalama te sunčanim naočalama i torbicom. Iako je zahladilo i temperature su u metropoli oko pet celzijevih stupnjeva, čini se da to Severini ne smeta i odlučila je pokazati svoje vitke, istrenirane noge.

Fotografiju je u sat vremena lajkalo više od 13.000 ljudi i udijelilo mnoštvo komplimenata pjevačici. "Wow", "Ljepotica", napisali su joj obožavatelji. Neki su upitali kad će nova pjesma, ali i upozorili da će se prehladiti.

Inače, glasine o aferi sa Severinom je komentirao za Slobodnu Dalmaciju i Voštinić. "Jooooj, gluposti", kratko je prokomentirao vinar. 

"Ma daj, nemojte me uopće to pitati, smiješno mi je", dodao je te je na pitanje poznaje li pjevačicu odgovorio: "Ma sve je okej, ajde bok!" 

Medijski napisi o Voštiniću i Severini su se prvo pojavili u srpskom tabloidu Stars nakon što se nekoliko mjeseci šuška o bračnim problemima pjevačice i sportskog menadžera Igora Kojića. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene