zanimljiva objava

Nakon napisa srpskih medija o vezi s vinarom Severina se oglasila pa otkrila tko joj čuva leđa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je objavila fotografiju kako šeta Zagrebom u crvenoj haljini koju je uskladila sa sandalama.

Severina (48) posljednjih je dana bila u središtu pozornosti zbog napisa srpskih medija da je u vezi s 10 godina mlađim vinarom Tomislavom Voštinićem iz Ivanić-Grada. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Sve je demantirao njezin tim za odnose s javnošću, a pjevačica se sada oglasila u zanimljivoj objavi. "Ono kad ti ležeći policajac čuva leđa", napisala je Severina

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Na fotografiji pjevačica šeta Zagrebom u crvenoj haljini s prorezom na njenoj lijevoj nozi koju je uskladila s plavim sandalama te sunčanim naočalama i torbicom. Iako je zahladilo i temperature su u metropoli oko pet celzijevih stupnjeva, čini se da to Severini ne smeta i odlučila je pokazati svoje vitke, istrenirane noge.

Fotografiju je u sat vremena lajkalo više od 13.000 ljudi i udijelilo mnoštvo komplimenata pjevačici. "Wow", "Ljepotica", napisali su joj obožavatelji. Neki su upitali kad će nova pjesma, ali i upozorili da će se prehladiti.

Inače, glasine o aferi sa Severinom je komentirao za Slobodnu Dalmaciju i Voštinić. "Jooooj, gluposti", kratko je prokomentirao vinar. 

"Ma daj, nemojte me uopće to pitati, smiješno mi je", dodao je te je na pitanje poznaje li pjevačicu odgovorio: "Ma sve je okej, ajde bok!" 

Medijski napisi o Voštiniću i Severini su se prvo pojavili u srpskom tabloidu Stars nakon što se nekoliko mjeseci šuška o bračnim problemima pjevačice i sportskog menadžera Igora Kojića. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene