neprocjenjivi trenuci

Severina konačno uz sina, podijelila zajedničku fotografiju i otkrila kako provode vrijeme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se za Uskrs požalila da nije vidjela ni zagrlila sina Aleksandra punih mjesec dana.

Čini se da je Severina (47) napokon uspjela provesti vrijeme sa svojim sinom Aleksandrom (8). 

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Splitska pjevačica je objavila fotografije s njime na svom Instagram Storyju otkrivši na koji način provode zajedničko vrijeme. Severina je podijelila dvije slike koje možete pogledati na njezinom Instagramu, a na jednoj od njih grli nasmiješenog sina dok on bosonog stoji na ljuljačci u parku.  

Inače, pjevačica se nedavno vratila iz Beograda gdje je bila s mužem Igorom Kojićem kod njegovih roditelja. Severina je tamo ostala nakon što je došla posjetiti sina kod oca Milana Popovića, a u međuvremenu su ju zatekle mjere o koronavirusu. Pjevačica se požalila na Instagramu da je Aleksandra vidjela tek 15 minuta, a izgleda da sada nadoknađuju izgubljeno vrijeme. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sanjari osjete zoru prije ostalih...#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Severina je i u svojoj emisiji "SeVeTeVe" na Instagramu progovorila o tužnom Uskrsu bez sina. "Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom", ispričala je tada emotivna pjevačica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petra Ecclestone (Foto: Profimedia) Celebrity Njen duboki dekolte zasjenio rođendansku čestitku, nedavno rodila, pa pokazala koliko dobro izgleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene