pjevačica uživa

Severina predivnim fotkama obradovala obožavatelje, mnogi su primijetili koliko joj sin sliči: "Isti ti!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografije na kojima bosa šeće po pješčanoj plaži na Maldivima, a mnogi su je u komentarima usporedili s njezinim sinom.

Pjevačica Severina (49) ovih dana uživa na Maldivima, odakle se ne prestaje javljati na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Sada je podijelila niz novih fotografija na kojima u elegantnoj haljini šeće bosa po pješčanoj plaži i prizorima očarala brojne obožavatelje koji s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu novu objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Anđeo se spustio na zemlju", "Neponovljiva naša Seve", "Predivna si", "Boginja", "Ljepša od Maldiva", redali su se komplimenti, a fotke su u manje od sat vremena skupile preko 10 tisuća lajkova. Pale su i zanimljive usporedbe.

"Iste svoj sin ili obrnuto", "Malac isti ti", pisali su obožavatelji koji su primijetili sličnost između Severine i njezina sina.

Pjevačica nije otkrila tko joj pravi društvo na odmoru, a ovo joj nije prvi put na Maldivima. Posjetila ih je i ranije ove godine, a 2018. je tamo proslavila Božić i dočekala Novu godinu sa svojim bivšim suprugom Igorom Kojićem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene