Ogromna ljubav

Severina u najnježnijem zagrljaju pokazala tko je njezino utočište ovih dana: "Hvala što otkrivaš i ovaj svoj, ranjivi dio"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografije s majkom Anom za koju kaže da je njezino najsigurnije utočište.

Severina pozirala u najnježnijem zagrljaju i pokazala tko je njezino najsigurnije utočište ovih dana

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Severina je na svom profilu na Instagramu nakon dugo vremena objavila niz fotografija na kojima pozira s majkom Anom i time ganula svoje obožavatelje.

"Ovaj zagrljaj me napravio čovjekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nježnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost. Njen stav dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište", napisala je Severina uz fotografije u kojima pozira u toplom majčinom zagrljaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"To je sve", "Samo je jedna mama", "Mala, a velika žena", "Rasplakali ste me. Imati majku je imati čitav svijet, bezuvjetno i zauvijek ljubav, što će ti više", "Tko je ima, bogat je", "Majka mladolika, vidi se genetika", "Naravno, ti si njezin ponos", "Kako si duša dobra i lijepa, mila i draga", "Lijepa mama", "Mama je zmaj", "Ane, ljubav do neba", "Čuvaj mamu", Samo majčin zagrljaj može biti ovako snažan. Hvala, Seve, što otkrivaš i ovaj svoj, ranjiv dio svita. Ranjiv, a tako jak", dio je brojnih komentara koje je dobila.

Severina posljednjih nekoliko dana boravi u rodnom Splitu i to nakon što se naveliko počelo šuškati o njezinoj vezi s producentom Filipom Miletićem od kojeg se ne razdvaja nakon razvoda od Igora Kojića, no oboje o svemu mudro šute.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana s Lucianom Pavarottijem u Modeni na humanitarnom koncertu Princeza Diana zaplesala je s Johnom Travoltom u Bijeloj kući +0 Princeza Diana u Elvisovoj haljini Preporuke Ovo je fotografija koja je ovih dana zbunila, ali i pomalo rastužila Britance, a već na prvi pogled jasno je zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene