vruće, vruće!

Severina objavila fotku u toplesu, zbog jednog detalja nekima su se pojavili upitnici nad glavama: "Namjerno nam to radiš!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira u toplesu, a samo jednim potezom zapalila je društvene mreže.

Nije tajna da Severina svakom svojom novom objavom raspameti na desetke tisuća svojih obožavatelja, a najnovija objava na Instagramu u samo 15 minuta je dobila više od pet tisuća lajkova i hrpu komentara.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Tamo, tamo da putujem", napisala je Severina uz fotografiju nastalu na Maldivima na kojoj pozira u toplesu, okrenuta leđima kameri. Na glavi je imala šešir te je uz njega imala samo lepršave hlače.

"Zgodna i elegantna", "Lako tako", "Namjerno nam to radiš", "Uf, daleko", "Wow", "Carice", samo su neki od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina, inače, iza sebe ima burno razdoblje što se privatnog života tiče, a ove se godine i službeno razvela od supruga Igora Kojića. Severina i Igor u braku su proveli gotovo šest godina, a imali su čak tri svadbena slavlja. Prvi put su slavili krajem rujna 2015., kada su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama. U listopadu iste godine priredili su i svadbu u Beogradu, a godinu kasnije su imali vjenčanje i u Zanzibaru.

O njihovim bračnim problemima počelo se šuškati u travnju prošle godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Zatim se mjesecima nisu nigdje pojavili skupa i prestali su dijeliti zajedničke fotke, no odbijali su išta komentirati za javnosti sve dok nisu službeno potvrdili razvod.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene