Pravi hit

Severina opet oduševila fanove, pogledajte video koji je nastao u kućnoj karanteni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je objavila izvedbu svoje hit pjesme "Italiana", koju je snimila skupa sa svojim bendom iz topline svoga doma, a svi su se dobro zabavili.

Severina je već tri subote zaredom svoje obožavatelje zabavila večernjim showom na svom profilu na Instagramu dok je u samoizolaciji, a tjedan je započela i koncertom.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Popularna pjevačica objavila je izvedbu svoje hit pjesme "Italiana", koju je snimila skupa sa svojim bendom iz topline svoga doma, a svi su se dobro zabavili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozdrav Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Sloveniji... Volimo vas 💜 @alenkamilano @ivan.pesut @marionovakovic5 @dariomihic @kopeckimario #damirsomen #seveteve #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

"Pozdrav Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Sloveniji... Volimo vas", napisala je Severina uz video.

Brojni obožavatelji pohvalili su njezinu inicijativu, a zahvalni su joj i na mnogim gostima koje je iz subote u subotu pozivala u svoj show.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Noelle i Cami Sheldon (Foto: Instagram) Noelle i Cami Sheldon (Foto: Instagram) +0 Noelle i Cami Sheldon (Foto: Instagram) Celebrity Kći Rachel i Rossa proslavila 18. rođendan, evo kako danas izgledaju glumice koje su ju odigrale

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene