Pravi hit

Severina opet oduševila fanove, pogledajte video koji je nastao u kućnoj karanteni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je objavila izvedbu svoje hit pjesme "Italiana", koju je snimila skupa sa svojim bendom iz topline svoga doma, a svi su se dobro zabavili.

Severina je već tri subote zaredom svoje obožavatelje zabavila večernjim showom na svom profilu na Instagramu dok je u samoizolaciji, a tjedan je započela i koncertom.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Popularna pjevačica objavila je izvedbu svoje hit pjesme "Italiana", koju je snimila skupa sa svojim bendom iz topline svoga doma, a svi su se dobro zabavili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozdrav Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Sloveniji... Volimo vas 💜 @alenkamilano @ivan.pesut @marionovakovic5 @dariomihic @kopeckimario #damirsomen #seveteve #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

"Pozdrav Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Sloveniji... Volimo vas", napisala je Severina uz video.

Brojni obožavatelji pohvalili su njezinu inicijativu, a zahvalni su joj i na mnogim gostima koje je iz subote u subotu pozivala u svoj show.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Noelle i Cami Sheldon (Foto: Instagram) Noelle i Cami Sheldon (Foto: Instagram) +0 Noelle i Cami Sheldon (Foto: Instagram) Celebrity Kći Rachel i Rossa proslavila 18. rođendan, evo kako danas izgledaju glumice koje su ju odigrale

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene