emotivna objava

Nostalgična Severina prisjetila se starih dana dok Igora i dalje nema na vidiku, svu pažnju ukrala je njezina sjajna figura

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je posljednju objavu na Instagramu posvetila rodnom Splitu, a njezinog supruga Igora Kojića i dalje nema nigdje na vidiku.

Severina i dalje na društvenim mrežama ne komentira ništa vezano za navode o bračnim problemima između nje i supruga Igora Kojića, no čini se da popularna pjevačica uživa u rodnome Splitu. Posljednju objavu posvetila je Marmontovoj ulici u kojoj je i pozirala u vrućim hlačicama i lepršavoj bijeloj košulji s crnim točkama.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

"Marmontova ulica, meni najdraža jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale poslije škole iz “nove muzičke” u Cheerija na najbolje sendve u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu san čekala bus šesticu za Sućidar (ako neko pita... siromašna četvrt, Braće Santini 10), a prema dole se spuštaš drito u bili svit, jer je dole more. Po sredini livo, smrdi sa peškarije, a priko puta desno na Prokurativama su se pivale neke antologijske pisme. I onda se mi ekipa, posli škole preko Marmontove spustimo do rive, sidnemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli... Ala koji gušt... Tog vonja više nema, neko bi reka ”Fala svetom Franji”, ali osjećaj da me doli čeka najlipša riva je isti, istijacti... letin!", napisala je Severina na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[Marmontova ulica] meni najdraža jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale poslije škole iz “nove muzičke” u Cheerija na najbolje sendve u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu san čekala bus šesticu za Sućidar (ako neko pita... siromašna četvrt, Braće Santini 10), a prema dole se spuštaš drito u bili svit, jer je dole more. Po sredini livo, smrdi sa peškarije, a priko puta desno na Prokurativama su se pivale neke antologijske pisme. I onda se mi ekipa, posli škole preko Marmontove spustimo do rive, sidnemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli... Ala koji gušt... Tog vonja više nema, neko bi reka ”Fala svetom Franji” 😂, ali osjećaj da me doli čeka najlipša riva je isti, istijacti... letin! #split #myhometown #marmontova #proud #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

"Ljepotice", "Zaista si ljepša od Venere. Žena, u pravom smislu riječi", "Seve u srcu", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

I dok Severina uživa u Splitu, Igor Kojić je s prijateljem odlučio otići na izlet na Kosovo.

Supružnici si nedavno nisu javno čestitali godišnjicu braka, iako su to redovito činili posljednjih godina, a Severina Igorovu ocu Draganu Kojiću Kebi nije čestitala ni 60. rođendan.

Severina i Igor Kojić razdvojeni su posljednjih mjeseci, a osim trenutka kada mu je pjevačica čestitala rođendan, nema naznaka da su u kontaktu. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Severina i Igor nisu se vidjeli otkako se ona vratila iz Beograda u Zagreb, a potom i ljetovala s obitelji i prijateljicama diljem Lijepe Naše.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene