teška situacija

Novi problemi za Severinu: Dobila kaznenu prijavu, a i policija je svratila kod pjevačice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina i Milan Popović su se prošlog tjedna sreli na sudu u Zagrebu, a sada se njihova razmirica odvijala u Splitu.

Severina (48) u posljednje vrijeme se, čini se, nalazi u problemima, bračnim, ali i onim zakonskim. 

Pogledaj i ovo Igor Kojić (Foto: Instagram) Nije mu prvi put Oglušio se na odluku suda: Severinin suprug dobio kaznu za objavljivanje fotografije njezina sina

Kako piše 24sata, pjevačica je dobila kaznenu prijavu jer navodno nije predala sina Aleksandra skrbniku, njezinom bivšem partneru Milanu Popoviću (54). 

- U svezi vašeg telefonskog upita možemo vas obavijestiti da je točna informacija da je danas u službene prostorije pristupio muškarac koji je podnio kaznenu prijavu zbog razloga kojeg ste naveli. Sva prikupljena dokumentacija i sačinjena pismena, kao i kaznena prijava, bit će dostavljeni na daljnje postupanje nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu specijaliziranom za mladež, kao i obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb - rekli su iz splitske policije za 24sata. 

Dodaju i kako je Severina zbog Popovića zvala policiju, a kada je ona došla nije bilo potrebe za postupanjem. Inače, između bivšeg para traje sudski spor o tome s kime bi njihov sin trebao živjeti. Prošle godine je donesena nepravomoćna presuda prema kojoj bi Aleksandar trebao živjeti s ocem te ga pjevačica može viđati u dogovorenim terminima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[BACK TO MONO] Neki od mojih omiljenih autora bili su vrlo marljivi u doba korone. Pa sam išla malo do studija probat kako mi leže neke od pjesama. I leže mi... Jedva sam (do)čekala, aaa vi? 🎙 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Osim zbog djeteta, Severina i poduzetnik su se našli na sudu iz radi Milanove privatne tužbe za klevetu protiv nje i Darija Budumira. Bivši par je imao prošlog tjedna ročište na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene