Poslala poruku

Severina nakon dugo vremena objavila privatnu fotku: "Svaki križ koji dobijete nosite dostojanstveno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je jedno vrijeme objavljivala smo fotografije s turneje, Severina je napokon objavila privatnu fotografiju.

Unatoč privatnim problemima, Severina je nedavno u Ljubljani održala posljednji "The Magic" show ove godine.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Podsjetimo, tijekom turneje, splitsku pjevačicu zatekle su nimalo lijepe vijesti kako će njezin sin od sada živjeti s ocem Milanom Popovićem.

Iako se radi o nepravomoćnoj i privremenoj odredbi, takva presuda šokirala je ne samo pjevačicu, već i cijelu Hrvatsku. Ipak, Severina je skupila snage kako bi do kraja odradila veliku turneju, a tada je na Instagramu objavljivala samo fotografije s koncerata.

No na posljednjoj fotografiji pozirala je u privatnom aranžmanu pored raskošnog božićnog drvca te u još raskošnijoj haljini, a iskoristila je i priliku kako bi više od milijun svojih obožavatelja poslala snažnu poruku povodom blagdana te im čestitala Božić.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

"Vjerujte svim svojim srcem u dobro i dobro će biti. Svaki križ koji dobijete nosite dostojanstveno i u miru, on vas štiti od gorih stvari. Želim vam sretan Božić pun blagoslova", poručila je s nepoznate lokacije.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +2 Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Celebrity Lovren s lijepom suprugom na Badnjak izašao u grad, ona skrivala lice od bliceva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene