u neozbiljnoj kućnoj radinosti

Severina najavila preduskršnje iznenađenje za obožavatelje, pa ih oduševila: "Tvoja kreativnost nema granica"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je rekla da će četvrto izdanje emisije SeVeTeVe-a ove subote od 20:30 biti na YouTube kanalu.

Severina (47) najavila je četvrto izdanje SeVeTeVe-a koje počinje ove subote uživo u 20:30. 

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

Pjevačica je svoje novo iznenađenje za obožavatelje najavila videom na Instagramu u kojem je pokazala kako boji i ukrašava jaja. "Bliži se naš najljepši blagdan. Kad sam bila mala, išla sam s mamom u crkvu posvećivati jaja", ispričala je Splićanka. 

Dodala je kako nije još sa svojim sinom Aleksandrom, no da će za njega napraviti pisanice. Pokazala je kako to radi i napravila jaja sa zečjim ušima. "Ovo će mu se jako svidjeti", istaknula je Severina. 

Pjevačica je objasnila pokraj video kako je njezino javljanje uživo ozbiljna emisija u neozbiljnoj kućnoj radinosti, a da se ovog puta seli na YouTube jer je pripremila posebnu preduskršnju čaroliju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Večeras u 20:30h očekuje vas četvrto izdanje SeVeTeVe, ozbiljna emisija u neozbiljnoj kućnoj radinosti. Selimo se na YouTube jer smo pripremili posebnu preduskršnju čaroliju. Dakle, tko zaboravi, u 20:30h vas s Instagram live-a vodim na YouTube. Osim što sam već sve pripremila za naš Uskrs, prvi bez 'rođeno moje', bila sam i puno vridna, spremala se, pivala, a imam i ekskluzive. Večeras mi u pjesmi i zabavi pomažu @goran_karan_official, @giuliano_djanic, @danijelamartinovicofficial, @mirella.meic, @zorica.bucic, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, @lalana, Nele Karajlić, @dragankojickeba, Miloš Marić, @yesiloveguitar... Vjerojatno ste skontali, pa ću još samo šapnuti da imamo i posebno kućno uskršnje izdanje splitske 'Štorije'. Pssst…. Tu je i moj band - @alenkamilano, @ivan.pesut, Damir Šomen, @marionovakovic5, @dariomihic, @kopeckimario… Posebna zahvala @bojan.dragojevic i @ivan.pesut #STAYTUNED #seveteve #live #youtube #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

"Osim što sam već sve pripremila za naš Uskrs, prvi bez 'rođeno moje', bila sam i puno vridna, spremala se, pivala, a imam i ekskluzive. Večeras mi u pjesmi i zabavi pomažu Goran Karan, Giuliano, Danijela Martinović, Tedi Spalato, Dragan Kojić, Stefan Kokošev...Vjerojatno ste skontali, pa ću još samo šapnuti da imamo i posebno kućno uskršnje izdanje splitske 'Štorije'. Pssst…Tu je i moj bend", napisala je Severina. 

Obožavatelje je razveselio njezin video, ali i najava iznenađenja. "Jaja su ti super ispala, a večeras samo jako", "Divni gosti. Jedva čekam", "Bravo, Seve. Sviđa mi se", "Divno, Seve. Tvoja kreativnost i ljubav nema granica", komentirali su. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene