Pravo iznenađenje

Severina na premijeri filma o Bandiću ukrala show zanimljivom porukom na masci, nju nitko nije ni očekivao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je sve iznenadila svojim dolaskom na premijeru filma "Kumek" redatelja Darija Juričana, gdje se pojavila s maskom koja je imala zanimljiv natpis. Film ''Kumek'' priča je o Milanu Bandiću.

U kinu Studentskog centra u Zagrebu u nedjelju navečer održana je premijera novog filma Darija Juričana "Kumek" o Milanu Bandiću.

Pogledaj i ovo showbuzz Jedni se slažu, jedni ne Severina poslala poruku Milanu Bandiću, u objavi koju je stavila na Instagram spominju se krimić i tragedija

Redatelj je u skladu s najnovijim epidemiološkim mjerama morao srezati broj karata koje su puštene u prodaju, no premijeri su svejedno prisustvovala mnoga poznata lica.

Najneočekivaniji gost svakako je bio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji film ipak nije pogledao i napustio je kino prije projekcije, a veliku pažnju privukla je i Severina Kojić.

Pjevačica se na premijeri pojavila u elegantnom bež kaputu s krznenim ovratnikom i plisiranoj haljini, no najzanimljiviji dio njezina stajlinga bila je maska.

"Vratiće se Valter", poručila je Severina natpisom na svojoj maski, a radi se o pjesmi bosanskohercegovačkog sastava Dubioza Kolektiv, čiji tekst donekle prati tematiku Juričanova filma. Što je točno pjevačica htjela poručiti izborom maske, nije poznato, no svakako je uspjela ukrasti show.

Osim Severine, još neka od poznatih lica koja su se pojavila na premijeri bila su saborski zastupnici Marija Selak Raspudić, Tomislav Tomašević i Nikola Grmoja.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Celebrity Još jedna (pre)uska haljina Nives Celzijus u nizu, ona poručila: ''Ovo je samo jedan od razloga da upalite TV!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene