Opa!

Pogledajte video koji je Seve posvetila Luki Dončiću, za njega je u štiklama izvela potez kojem se nitko nije nadao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je svoju najnoviju objavu na profilu na Instagramu posvetila Luki Dončiću.

Severina je za vikend održala koncert za vjernu joj slovensku publiku, a dio sjajne atmosfere podijelila je i na svom profilu na Instagramu. Tamo je objavila nekoliko videa u atraktivnoj kombinaciji s pozornice, a posljednju je posvetila jednom od najboljih svjetskih sportaša.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Riječ je o slovenskom košarkašu Luki Dončiću, na čijoj je proslavi potpisivanja novog ugovora s Dallasom pjevačica i nastupila prije nekoliko mjeseci

"Hej, hej, kdor ne skače ta ni Slovenc…" Moj bubnjar Damir Šomen je i meni napravio iznenađenje. Bend je naravno znao. Zna se tko najbolje i igra i skače - @lukadoncic, ovo je za tebe... Puno pozdrava iz tvoje Slovenije", napisala je Severina uz video u kojem je pokazala i kako zna izvesti zvijezdu i to bez problema, u visokim potpeticama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Savršeno Seve", "Severina je najbolja", "Bravo ljepotice", pohvalili su je obožavatelji u komentarima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković Celebrity Sandra Perković uživa na pješčanoj plaži s pjenušcem u ruci, a pokazala je i tko joj pravi društvo na odmoru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene