otputovala je!

Severina se javila na Instagramu prvi put nakon glasina da je Igor iselio iz njezina stana, pokazala je gdje se trenutno nalazi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na svojem Instagramu otkrila da uskršnje blagdane provodi u Splitu.

Pjevačica Severina Kojić (48) na Instagramu je otkrila gdje provodi Uskrs.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

U svojim Storyjima objavila je video snimljen s prozora, a sudeći prema prizoru Seve je trenutno u svom rodnom Splitu.

"S ponistre se vidi Šolta" napisala je preko snimke uz koju je objavila i poznatu Oliverovu pjesmu.

Severina se ovih dana ponovno našla u središtu zbivanja nakon što su domaći mediji objavili da je njezin suprug Igor Kojić (33) iselio iz njezina stana u Zagrebu u kojem, očigledno, trenutno ne boravi ni ona.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Kojić je navodno viđen kako sprema kofere i odijela u kombi beogradskih registracija pred stanom pjevačice na zagrebačkom Kozjaku, no napise je negirao njen PR tim .

"Članak vezan za Severinin privatni život izmišljen je i potkrijepljen starim fotografijama", poručili su među ostalim uz objašnjenje da je protekloga tjedna Severina snimala više kampanja i da je kombi koji se spominje prevozio njene kostime, i to prije više tjedana.

No glasine o njihovu razvodu ne jenjavaju već mjesecima. Severina i Igor već duže vrijeme nisu se u javnosti pojavljivali zajedno, a čak su i obrisali zajedničke fotografije s Instagrama. Oboje o svemu i dalje šute, a najnovije informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene