Sve je začudila

Severina nakon povratka iz Beograda objavila neobičnu fotografiju i izdala izvanredno priopćenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je iznenadila svoje obožavatelje objavljivanjem neobične fotografije i najavila što im sprema.

Severina je tijekom proteklih nekoliko vikenda svoje obožavatelje i pratitelje na profilu na Instagramu počastila javljanjem uživo iz beogradskog doma svoga supruga Igora Kojića, odnosno njegovih roditelja gdje su boravili, no sada ih je obavijestila kako danas zakazanog druženja neće biti.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Naime, Severina je objavila pomalo čudnu fotografiju na kojoj joj iz glave viri nekoliko dlanova ruku, uz prigodno objašnjenje. 

"[IZVANREDNO PRIOPĆENJE] Drage curice, dragi dječaci, studenti i đaci, policajci. Severinu je na putu od Beograda do Zagreba ozračila 5G mreža. Da! Stoga smo prisiljeni, umjesto SeVeTeVe, večeras emitirati repriznu snimku jedne emisije iz 2005. godine, budući da je to posljednje čega se Seve trenutačno sjeća. Nasreću, izrasle joj ruke, jer što veli njena pjesma: “...ruke služe mi da pijem, soba da se u njoj krijem, da se ni sa kim tu ne družim...” P.S. ne brinite, kažu neuroznanstvenici da će sve biti okej već sljedeće subote. 20:30h Severina: Osveta crne udovice", napisala je Severina uz objavu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Severina se u Zagreb vratila nakon što je u Beogradu bila privedena u policijsku postaju jer se kretala Beogradom za vrijeme trajanja policijskog sata, a nije imala potrebnu propusnicu.

Nakon tog događaja njezin glasnogovornik Davor Grgin poslao je i službeno priopćenje što se i kako točno dogodilo. Ona se zabrinutim obožavatateljima javila uz znakovitu poruku i dala im do znanja da je dobro.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) +0 Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Celebrity Razbijesnila svoju ekipu: Teška 490 milijuna dolara, a zaposlenicima ne želi dati plaće?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene