Priziva sunce i ljeto

Severina pozirala u badiću neobičnog kroja sa zanimljivim prorezom na dekolteu, nema za nju zime

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila novu fotografiju u plavom bikiniju, za što je dobila brojne komplimente vjernih obožavatelja.

Čini se kako Severina ne može dočekati ljeto i svoja izdanja u kupaćim kostimima, a jednim takvim ponovno je počastila svoje obožavatelje koji ju prate na Instagramu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

48-godišnja Severina objavila je novu fotografiju na kojoj u bazenu pozira u plavom badiću sa zanimljivim prorezom na dekolteu.

"Big blue", napisala je kratko uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Koliko ljepote na jednom mjestu", "Predivna si", "Bit će uvijek najbolja, draga Severina", "Kako si lijepa", "Plavo, plavo, volim plavo", "Ljepotice", dio je komplimenata koje je dobila u komentarima.

Severina se prošli tjedan u kupaćem kostimu osvrnula i na inauguraciju novog američkog predsjednika Joea Bidena, i to u prikladnom izdanju s motivom američke zastave, a pritom je iskoristila i priliku da iznese svoje mišljenje o Melaniji Trump.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene