Odmor joj godi

Severina se ne prestaje hvaliti fotkama iz tropskog raja koji je posjetila i s Igorom, no jednu stvar ipak ne otkriva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Maldiva, gdje je prije tri godine bila i s Igorom Kojićem, a sada nije otkrila pravi li joj netko društvo.

Pjevačica Severina (49) od niskih temperatura pobjegla je na svoju omiljenu tropsku lokaciju, Maldive, odakle se javila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

A nakon što je zapalila društvenu mrežu fotkom u badiću, pohvalila se u kakvoj ljepoti uživa.

"Ispod mosta rastu chilli paprike", napisala je uz fotku na kojoj pozira na drvenom mostu koji vodi do restorana, okružena zelenilom. Dodala je i hešteg "Afrika paprika", koji je nasmijao mnoge, no u komentarima su ipak prevladali komplimenti na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Je li se osjećaš kao da ti je 25 ili samo tako izgledaš?", "Predivna", "Zgodna" "Ljepotica", pisali su joj obožavatelji, koji su se složili i kako joj odmor baš godi, a mnogi su se sjetili i da joj ovo nije prvi put na Maldivima.

Severina je tamo dočekala 2019. godinu s bivšim suprugom Igorom Kojićem, no u međuvremenu ih je posjetila i sama.

A s obzirom na to da u posljednje vrijeme javnost intrigira njezin prisan odnos s producentom Filipom Miletićem, neki su se u komentarima ispod njezinih novih fotki s Maldiva zapitali tko joj sada pravi društvo, no ona o tome ne otkriva ništa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vinnie i Tanya Jones (Foto: Profimedia) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) +3 Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Celebrity Žena koju je volio od 12. godine preminula mu je pred očima, a nakon nje ne želi imati nijednu drugu: "Bila je savršena za mene"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene