Konačno!

Otkrila što osjeća: Nakon mjeseci šutnje i glasina o razvodu od Igora Severina iznenadila najnovijim potezom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina na Instagramu objavila fotografiju s Igorom Kojićem i posvetila mu romantične riječi povodom njegova rođendana.

Nakon nekoliko mjeseci šutnje i nakon glasina o krizi u njihovu braku i odnosu, napisima o razvodu, Severina je konačno na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa svojim suprugom Igorom Kojićem i dala naslutiti da je njihova ljubav itekako živa.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

"Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Severina u romantičnoj čestitci povodom Igorova 33. rođendana, uz heštegove volim što se volimo i ljubav se ljubavlju vraća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Supružnici su glavna tema kuloara već neko vrijeme, a srpski su mediji nedavno pisali da je pjevačica zatražila razvod braka i da ju Igor moli da ostane s njim, međutim nakon ove objave čini se da je s njima sve u redu i da se i dalje vole.

Cijela priča počela je za vrijeme karantene zbog koronavirusa u Beogradu, kada su se njih dvoje navodno posvađali, ali i Severina s Igorovim roditeljima.

Posljednju fotografiju s Igorom prije ove Severina je profilu na Instagramu objavila 1. travnja povodom njihove pete godišnjice braka.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Rimac i Katarina Lovrić s prijateljima (FOTO: Instagram) Celebrity Mate Rimac zaručio se s lijepom djevojkom Katarinom, ona se pohvalila neuobičajenim prstenom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene