Kakvo izdanje

Pozirala u pripijenom topu i pokazala malo čipke, fanovi ju ne prestaju hvaliti: "Tebi godine idu u rikverc"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina na Instagramu objavila fotografiju iz Istre za koju ju je inspirirala popularna serija "La Casa de Papel".

Severina uživa u odmoru u Lijepoj Našoj, a na profilu na Instagramu svojim je obožavateljima otkrila da se trenutno nalazi u Istri ali i da je velika obožavateljica jedne od hit-serija.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Riječ je naravno o seriji "La Casa de Papel", a Severina je pozirala odjevena u stilu lika Tokyo koju u seriji utjelovljuje Silene Oliviera, a odabrala je crni pripijeni top i crne traperice ispod kojih je proviruje čipkasto rublje.

"Tokyo. La Casa de... Amor", napisala je pjevačica uz fotografiju i zaintrigirala svoje pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

"Zašto se fotka ne može više puta lajkati?", "Seve sve bolja", "Svi putevi vode u moju Istru", "Ti boginjo", "Stvarno prekrasna", "Kakva mačka", "Super izdanje", "Ista, ista Tokio", "Draga Severina, tebi kao da godine idu u rikverc. Blistaš ženo", samo je dio stotina komentara koje je dobila.

Posljednjih nekoliko dana Severina je provela u rodnom Splitu i na plovidbi Jadranom, a društvo joj je pravio sin Aleksandar kojemu želi pokazati mjesta na kojima je sama provodila djetinjstvo, a putovanja u inozemstvo će odgoditi zbog pandemije koronavirusa. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Naya Rivera (FOTO: Getty) Celebrity Bivši dečko oglasio se o nestanku lijepe glumice, na nesretni događaj i njihova sina reagirao je na svoj način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene