"U najveći zvizdan"

Seve utišala glasine o razvodu, pa zablistala u ljetnom izdanju istaknuvši duge noge i dekolte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina na Instagramu objavila fotografije u ljetnom izdanju pa dobila brojne komplimente i pohvale od svojih pratitelja.

Nakon što je utišala glasine o razvodu sa suprugom Igorom Kojićem i podijelila njihovu zajedničku fotografiju na profilu na Instagramu, Severina je s obožavateljima podijelila nekoliko bezbrižnih ljetnih izdanja u kojima ju je snimila njezina prijateljica Sonja Dvornik.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Prostiren šugamane u najveći zvizdan i ona Sonja Dvornik me počne slikavat. I šta ću", napisala je Severina uz fotografije snimljene u rodnom joj Splitu gdje boravi u posljednje vrijeme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

"Prelijepa Seve", "Odlične fotke", "Oduševljena sam, super samo tako dalje", "Predivna", "Najljepša", "Lijepa do bola", "Lipa si lipa, anđele moj", poručili su joj pratitelji.

A Severina je nakon nekoliko mjeseci šutnje i brojnih glasina o krizi u njihovom braku te napisima o razvodu na Instagramu objavila zajednički fotografiju sa suprugom Igorom Kojićem.

"Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Severina, a Kojić joj je i odgovorio te je u kratkom vremenu komentarom prikupio brojne lajkove.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene