svaka čast!

Severinine fotke na jet-skiju izazvale gomilu reakcija na Instagramu, godine joj prolaze, a ona kao da je sve mlađa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografije s vožnje jet-skijem u čemu je i više nego uživala i pokazala da se jako dobro snalazi na moru.

Severina se na profilu na Instagramu pohvalila vožnjom morem na jet-skiju, a malo je reći da su ti prizori njezine obožavatelje ostavili bez daha.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

49-godišnja Seve time je zapravo najavila večerašnji koncert u Vrnjačkoj Banji, a čini se da publici ponovno priprema pravi spektakl.

"Vrnjačka Banja, stižeeem... Ako padne kiša - kisnemo zajedno... Zar to nije dobar osjećaj?", napisala je pjevačica uz fotografije koje možete pogledate ovdje.

"Predivna si", "E baš ti je lijep ovaj jet-ski", "Kraljica ljepote", "Ljepota Balkana", "Živa vatra", "S tobom i u grob , a što se tiče kiše Boga mi nisam od šećera da ću se otopit tako da mi to ne smeta", "Gospe moja, lijepa li si", "Savršena", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nedavno ih je počastila i seksi prizorima ispod tuša koje je također objavila na Instagramu, točnije fotografijom na kojoj je pozirala ispod tuša u toplesu, samo u oskudnom, donjem dijelu badića.

Inače, prije tjedan dana Severina je iznenadila publiku na svom koncertu u Bolu na Braču na kojem se pojavila na pozornici odjevena kao lik iz popularne serije "La Casa de Papel", u crvenom kombinezonu s kapuljačom i maskom preko glave.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) +15 Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je slatka buntovnica koju su svi obožavali, a danas uživa u opuštenim šetnjama bez viška rublja koje joj samo smeta

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Angelina Jolie i njihova djeca (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Celebrity Procurili šokantni detalji o najstarijem sinu Angeline i Brada, je li moguće da tako nešto nisu mogli ni naslutiti?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene