U lijepom društvu

Seve ne skida osmijeh s lica, a pokazala je i kako izgleda "Seks i grad" na splitski način

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografije iz rodnog Splita, gdje se druži s prijateljicama i članovima obitelji.

Nakon koncerta u rodnom joj Splitu Severina uživa u odmoru i druženju s prijateljicama, a na Instagramu dijeli neke od dragih trenutaka, s dragim joj ljudima.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

48-godišnja pjevačica tako nije nezapaženo prošla u šetnji splitskom rivom, a društvo su joj pravile nećakinja Mia Popović, fotografkinja Sonja Dvornik i prijateljica Tea Šimac.

"Seks i grad po splitski", napisala je Severina uz objavljene fotografije na kojima djevojke nisu skidale osmijehe s lica.

Nedavno je objavila i fotografiju na kojoj pozira ispred glazbene škole u koju je išla. No onih na kojima pozira sa suprugom Igorom Kojićem nema nigdje, baš kao što ni njemu samom nema ni traga ni glasa u Hrvatskoj. Već se neko vrijeme nagađa o problemima u njihovu braku, a glasine su dodatno pojačale objave koje su Severina i Igor dijelili na društvenim mrežama, a navodno se posvađala i s cijelom obitelji Kojić.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) +0 Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Celebrity Uživa u razgolićenim izdanjima i ne srami se pokazati previše, a dečko se ne odvaja od nje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene