Koliko emocija i uspomena

Severina na Instagramu objavila dirljiv video pa neke čak i rasplakala: "Za nju se ne bira mjesto ni vrijeme"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila dirljiv video povodom Majčina dana koji je malo koga ostavio ravnodušnim.

Žene i majke diljem Hrvatske obilježavaju Majčin dan posvećen samo njima, a na svom ga je Instagramu obilježila i Severina koja je s pratiteljima podijelila posebno dirljiv video.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Za nju se ne bira ni mjesto ni vrijeme - Mama", napisala je Severina uz video u kojem se čuje i glas njezina sina kako ju doziva tijekom koncerta iz publike na što mu ona odgovara te uz fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju svoje majke Ane. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Najsnažniji i najljepši dio koncerta u Areni", "Ovo je prekrasno", "Mama znači ljubav", "Bravo i ti si majka i ti slaviš majčin dan. Diva", "Rasplaka se, hvala ti, ženo, majko kraljice", "Predivno Seve", "Mama i samo mama", "Bravooo", "Ljubav mala", "Sretan dan, mama", samo je dio komentara koje je dobila od obožavatelja.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +3 Bella Thorne (Foto: Instagram) Zanimljivosti Bivša Disneyjeva slatkica ne odustaje od kupnje premalih bikinija, a čini se da joj zaručnik zbog toga nimalo ne prigovara

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene