''Bjesomučno parničenje''

Severini dan započeo novom tužbom, sve je javno pokazala i objasnila na Instagramu: "A kako vama počne jutro?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila da joj je stigla tužba od Milana Popovića, a otkrila je i za što ju je sada tužio.

Pjevačica Severina nastavlja dugotrajnu sudsku bitku s ocem svojeg djeteta, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Na svojem Instagramu objavila je da ju je opet tužio, a otkrila je i zbog čega.

"Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čovjeka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti. Bjesomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sutkinju koja mi je oduzela dijete. Prekjučer sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro?", napisala je Severina uz fotografiju na kojoj se vidi otvorena poštanska omotnica i papir s tužbom, koju možete pogledati na njezinu Instagramu. Ispod objave je dobila brojne riječi podrške svojih obožavatelja.

Podsjetimo, Županijski sud u Splitu krajem kolovoza je Severini vratio skrbništvo nad sinom, nakon što je dječak 20 mjeseci živio s ocem i ona ga je imala pravo viđati dva puta tjedno i svakog drugog vikenda te blagdanima, ljetnim i zimskim praznicima. Njezin odvjetnik Mate Matić potvrdio nam je i da će dječak imati prebivalište kod majke, a ona je već snimljena kako odlazi po njega u školu.

O svojoj dugotrajnoj borbi za skrbništvo Severina je nedavno progovorila za portal H-alter, a u dugačkom intervjuu je iznijela brojne šokantne i dosad nepoznate detalje o svojem odnosu s Popovićem.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Ingrid Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka Batelić pozirala s mamom za koju često kažu da izgleda kao da joj je sestra, pogledajte koliko su slične

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene