Nešto se sprema

Severina se na Instagramu pohvalila fotkom sa zgodnim frajerom, pa zaintrigirala novim vijestima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Filipom Miletićem pa najavila snimanje novog albuma.

Nakon ljeta, odmora, ali i samoizolacije zbog pozitivnog testa na koronavirus, Severina se očigledno bacila na posao i najavila nešto što njezini vjerni obožavatelji čekaju s velikom nestrpljivošću.

Pogledaj i ovo Severina i Filip Miletić Nasmijani od uha do uha! Severina uživala u izlasku sa zgodnim suradnikom, fotografi su ih ulovili u opuštenim trenucima!

Naime, 48-godišnja pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju s prijateljem i glazbenim producentom i tekstopiscem Filipom Miletićem s kojim je dosad već imala prilike surađivati.

"Pravda za ljubav". La Casa De Musica w/ Tokyo&Rio" napisala je Severina uz emotikona smješka koji plače od smijeha i heštegove novi album, snimanje, Severina2020.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

To je i više nego zaintrigiralo, ali i razveselilo njezine obožavatelje jer je posljednji album naziva "Halo" objavila 2019. godine, a onaj prije toga "Zdravo Marijo" još 2008. godine. Uz to, neki su pohvalili Filipov izgled i zaključili kako bi on i Severina baš bili dobar par, i to nakon što se ona i njezin suprug Igor Kojić već mjesecima nisu zajedno pojavili u javnosti. 

"Jedva čekamo", "Ljubav, moja ljubav", "Što se dobar par", "Dobar frajer", "Jako si zgodna i dobra", poručili su joj u komentarima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene