U svom stilu!

Seve najavila novi spektakl pa fanovima uputila važnu i dirljivu molbu, a evo i što ona misli o Konstrakti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na svojem profilu na Instagramu najavila koncert u Brčkom, uputila zanimljivu molbu, a spomenula je i Konstraktu.

Nakon odmora na egzotičnim i omiljenim joj Maldivima Severina je putem društvenih mreža objavila kako je vrijeme za povratak poslu i koncertima, a već je najavila i prvi u nizu.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

49-godišnja Severina je na profilu na Instagramu objavila fotografiju s odmora, i to kako bi pozvala sve na svoj nastup u Brčko, a za obožavatelje ima posebnu molbu. Uz to je spomenula i Anu Đurić Konstraktu, koja će predstavljati Srbiju na Eurosongu te video njezina nastupa podijelila u pričama uz emotikon crvenog srca.

"Lijepo se ovako probuditi, ali večeras želim biti s vama u Brčkom. Obucite se u plavu boju kao more i žutu kao sunce. I toplo se obucite, jer moramo biti zdravi. I umjetnica mora biti zdrava Konstrakta. Koja li je tajna zdrave kose Meghan Markle? Vidimo se večeras na Trgu mladih. Brčko, vooolim vas", napisala je Severina uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira samo u bijelom ogrtaču.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Zauvijek mlada", "Severina građanin svijeta", "Čekamo album", "Severina, ti si boginja", "Aloo mačko! Obori ih večeras s nogu", "Maldivi-Brčko express", "Dobro došli gospođo Severina. Budite te uvijek most među nama. Iako neću prisustvovati jer sam odsutna, šaljem ljubav i želim mir", dio je komentara koje je dobila od obožavatelja.

Jednoj od najpopularnijih pjevačica ovih prostora na Maldivima su društvo pravili njezin sin i prijateljica Sonja Dvornik, a društvo je bilo odsjelo u luksuznom resortu Six Senses Laamu. Maldivi su inače Severini jedna od omiljenih destinacija za odmor, na koju je zadnji put pobjegla početkom ove godine, a tamo je sa sobom vodila i bivšeg supruga Igora Kojića.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +19 Igor Mešin - 5 Celebrity Igor Mešin se oglasio nakon što je zabrinuo gledatelje Plesa sa zvijezdama: "Sinoć mi baš nije bilo lako!"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Naša lijepa voditeljica više ne skriva dečka, a rado pokazuje i koliko je zaljubljena: "Cvjetaš!"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene