Pjevačica ne šuti

Severina prozvala Bandića: ''Kaj vi mislite, kaj bu gradonačelnik tamo sad zgradil?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu komentirala današnju deložaciju kluba Jabuka, najstarijeg zagrebačkog kluba koji je doživio tužnu sudbinu.

Deložacija i zatvaranje kultnog i najstarijeg zagrebačkog kluba Jabuka mnoge je rastužila, među njima i Severinu, čiji je menadžer Tomica Petrović bio jedan od voditelja kluba i prisustvovao je današnjoj deložaciji.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Severina je na svom Instagramu odlučila podijeliti svoje mišljenje o novonastaloj situaciji, a prozvala je i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

"Gospodin Bandić, gradonačelnik Zagreba, danas je od jutra delal i deložirao jedan od najstarijih klubova u Europi, glazbeni klub Jabuku. Zato ću kajkati. Policajaca je bilo više neg kad su nam hapsili dragog nam gradonačelnika. Glejte, da se razmemo, ne kužim se u te jabuke, al se nadam u dobro njegovo srce i da bu naš gradonačelnik tu sagradil velike nebodere sa stanovima za sve ljude kojima su domovi nastradali u potresu u Zagrebu. Bumo pozitivni, ne? Ne bu on tu gradil valjda parkiralište. Kaj vi mislite? Kaj bu on tamo sad zgradil?" napisala je Severina uz video i fotografije s deložacije koje je također objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Njezini obožavatelji podijelili su jednako razočaranje i ogorčenost zbog zatvaranja mnogima omiljenog kluba.

"Pretužno", "Užassss", "Eto, mjesto za novu fontanu", "Dubok bezdan, bez dna", "A možda bu fontana tu", "Žalosno", "Kraljice", neki su od komentara.

Severina je ovih dana na Instagramu komentirala i situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj, pozvala je sve da se drže propisanih mjera te se osvrnula na vlastito iskustvo s virusom, kao i ono njezinih bližnjih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene