Teška situacija

Tužna Severina objavila dirljiv video, malo tko je ostao ravnodušan: "Što se isplakah"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila dirljivi video sa sinom Aleksandrom i svima priznala kako se osjeća.

Deset je mjeseci prošlo otkako je sud izrekao privremenu mjeru da sin Severine i Milana Popovića boravi kod oca i prema kojoj ga ona ima pravo viđati svaki drugi vikend. Mjera je još uvijek na snazi, a emotivna Severina na Instagramu se osvrnula na period koji za nju nije nimalo lak te u objavi otkrila kako se zapravo osjeća.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku jest nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od 'privremene mjere' kojom mi je oduzeto dijete. Ta 'privremena mjera' odredila je da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati u radnom tjednu i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10. I tako 10 mjeseci. 'Privremeno'. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan", napisala je Severina uz video u kojem ju sin Aleksandar grli dok plove morem u čamcu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Njezini su joj obožavatelji ostavili stotine poruka podrške i poručili joj kako su uvijek uz nju.

"Najteže borbe najjači vode. I ovo će proći", "Seve, uz tebe smo. Bori se, kao majka ne mogu zamisliti tvoju bol", "Ima Boga, sve se vrati", "Želim ti svu snagu svijeta", "Svi čujemo i vidimo, svi smo uz tebe", "O, Bože, koja snimka, srce mi se steglo", "Nisi sama, draga. I hvala što govoriš u ime svih nas", "Samo hrabro", "Ljubav koja nema kraja", "Niti jedno bogatstvo ne može zamijenit maminu ljubav", "Što se isplakah", "Izdrži, ljube", samo su neki od njih.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene