Koliko emocija

Seve posebnom objavom čestitala rođendan svojoj najdražoj osobi, malo tko je ostao ravnodušan: "Ovo još nije zabranjeno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu čestitala osmi rođendan svom sinu Aleksandru i emotivnom objavom dirnula svoje obožavatelje koji su joj se javili u komentarima.

Severina je dirnula svoje obožavatelje na Instagramu najnovijom objavom, točnije fotografijom koju je dobila, a koja prikazuje grafit nje i sina Aleksandra na zidu jedne kuće.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, za Severinu je danas poseban dan, jer njezin jedinac danas slavi veliki osmi rođendan, a ona mu je tim povodom posvetila emotivnu čestitku.

"Kad si se rodio, padao je snijeg u Splitu. Kad si se rodio, rodila sam se i ja. Tvoju sliku privremeno ne smijem objaviti, ali grafit koji stoji na zidu jedne kuće, koji sam upravo dobila, još nije zabranjen. Hvala dobrim ljudima koji su mi poslali ovaj grafit i hvala autoru. Sretan rođendan, čudo moje", napisala je Severina uz objavu i pjesmu Đorđa Balaševića "Pile moje, pače moje malo".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Predivno", "Severina kraljice, uz tebe smo", "Bože Seve, što si ti sve podnijela. Neka mu je sretan rođendan, zauvijek", "Predivno. Sretan mu veliki rođendan, a tebi želim svu snagu ovog svijeta", "Sretan ročkas tvom sinu", "Sretan rođendan ljepotanu", "Jako nalikuje na tebe. Nek ti je sretan i zdrav", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila od obožavatelja.

Severina je sina dobila s bivšim partnerom Milanom Popovićem, a prošlog je proljeća nepravomoćno izgubila skrbništvo nad njime. Prema odluci suda, ima ga pravo viđati svaki drugi vikend, a uz to je sud donio i privremenu odluku kojom joj je zabranjeno objavljivati fotografije s maloljetnim sinom na društvenim mrežama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Celebrity Potresena Seve objavila dosad neviđenu fotografiju s Balaševićem i otkrila detalje njihova prvog susreta

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Zanimljivosti Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene