Jako su vezane

Severina pozirala s lijepom nećakinjom koja ju je zasjenila na fotki, a neki su je čak zamijenili za holivudsku glumicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je jako vezana uz svoju nećakinju Miju Popović, a sada joj je na Instagramu čestitala rođendan njihovom zajedničkom fotkom.

Pjevačica Severina (49) nije propustila obilježiti važan datum u svojoj obitelji na Instagramu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Objavila je fotografiju na kojoj pozira sa svojom nećakinjom Mijom Popović kojoj je čestitala rođendan.

"Mila moja, mamice moja, toliko sam sretna zbog tebe i hvala što si nam donijela sreću i blagoslov, koji se zove Adrian. Uz njega i Ivana, tvoja najveća želja se ostvarila... a i naša... neka se ostvare i sve ostale. Volim te i ljubim beskrajno! Rođendanko moj", napisala je Severina uz fotku na kojoj nećakinju ljubi u obraz i na kojoj je ona ukrala svu pažnju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Sevini pratitelji pridružili su se čestitkama, a slavljenicu su obasuli i komplimentima na račun izgleda te su je čak zamijenili za poznatu holivudsku glumicu.

"Na prvi pogled sam mislio da je Sandra Bullock u mladim godinama", primijetio je jedan pratitelj pjevačice, a s njim su se složili još neki.

Severina često zna na društvenim mrežama dijeli njihove zajedničke fotografije, a upravo je Mia bila jedna od najpouzdanijih osoba koja joj je ponekad čuvala sina. Zanimljivo je i da je baš ona prije 30 godina odabrala ime Mia, što je otkrila povodom jednog njezinog prethodnog rođendana.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo +3 Petar Grašo Celebrity Urnebesni komentar Enisa Bešlagića o novom paru na estradi mnoge je nasmijao do suza: "Realno, to samo Grašo može reći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene