''Ne mogu nas preveslati''

Severina sasvim iskreno o danima tuge: ''Bližnji su prodavali moju intimu za male novce''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se na Instagramu svojim fanovima još jednom obratila emotivnim statusom.

Domaći mediji su se tijekom nekoliko prošlih dana raspisali o bivšem Severininu suprugu i ocu njezina sina, srpskom poduzetniku Milanu Popoviću, koji je viđen na skijanju u istom austrijskom hotelu u isto vrijeme kada je tamo boravila i sutkinja Tea Golub, koja je u nepravomoćnoj presudi odlučila da dijete živi s njim i da se on samostalno brine o njegovu zdravlju i obrazovanju.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Igraju se životima djece..." I ogorčena Ella Dvornik stala uz Severinu, uputila joj je snažne riječi i poslala jasnu poruku: "Ako ovo nije za ulicu, ne znam što je!"

Severina se sada na svoj način osvrnula na cijelu situaciju. 

"Prošlo je 54 dana i prošlo je '88 sati'. Prošla je vječnost dok oni 'skijaju'. Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate šta se sve może dobiti. Ipak 28. 11. 2019 na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge. Ali u tim danima tuge je bilo '88 sati' veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla, nemoj da te Nitko i Ništa rastużi. Nitko i Ništa su me tog 28. 11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh. Ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmijeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto. Možda trenutno “slučajno” skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu. Ni sad nisu. Niti će. Fala Bogu", napisala je Severina u podužoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Sutkinja Golub nije opovrgnula da je srela Milana na skijanju, a za Jutarnji je list izjavila da je njihov susret bio slučajan.

"Bila sam s obitelji, a on je bio s djetetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili", izjavila je za Jutarnji list.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene