jedva je čeka vidjeti

Severina komentirala Albinin nastup na Eurosongu: "Ona je moja ljubimica, to dite je rođeno za pozornicu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je komentirala Albinin nastup u polufinalnoj večeri Eurosonga, a istaknula je kako je ona njezina ljubimica te da ju jedva čeka vidjeti.

Albinin nastup u polufinalnoj večeri Eurosonga komentirali su između ostalih premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović, a reakcije se još uvijek ne stišavaju. Naša predstavnica na Eurosongu dobila je podršku i od Severine.

Pogledaj i ovo Hrvatska na Eurosongu Koja vam je omiljena? Prisjetili smo se 10 naših najbolje plasiranih pjesama na Eurosongu, "Mama ŠČ!" nije jedna od njih!

"Albina je moja ljubimica i ona je sinoć pobijedila. Njezin šarm, osmijeh, ljepota, želja i sreća na licu je pobijedila. Sve ostalo je nebitno... Malo li je s 22 godine doći na Eurosong? To je samo prva stepenica na njezinom, predviđam, sjajnom putu u svijetu glazbe. To dite je rođeno za pozornicu. Jedva je čekam vidjeti i izgrliti, jer je uživo još slađa", rekla je Severina za Slobodnu Dalmaciju.

Na pozornici Eurosonga zapjevala je i sama Severina, a 2006. godine je izvela pjesmu "Moja štikla", s kojom se plasirala na 13. mjesto.

Podsjetimo, u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u finale su se plasirale Norveška, Izrael i Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina, a nakon polufinala oglasila se i Albina i poručila svima da ne budu tužni jer je ona prezadovoljna svojim nastupom i već ima nove, velike planove za buduća natjecanja, između ostaloga i za Doru sljedeće godine za koju priprema nešto posebno.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 5 +0 Albina Grčić - 2 Zanimljivosti Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene