opušteno izdanje

Severina tajnovitim osmijehom bacila fanove u trans, komplimenti pljušte sa svih strana: "Uživo si još ljepša"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografije nastale na Maldivima, a brojni pratitelji poručili su joj da je predivna.

Severina je na Instagramu podijelila fotku s dalekih Maldiva na kojima je uživala prije nekoliko mjeseci, a njezini pratitelji nisu mogli ne primijetiti kako pjevačica izgleda zadovoljno i opušteno.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

U opisu fotografije na kojoj pozira nasmiješena u bijeloj košulji napisala je stihove pjesme "Život je more" Đorđa Balaševića. U samo sat vremena dobila je preko 13.000 lajkova na fotku, a uslijedili su brojni komplimenti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Još si uvijek ista", "Baš čezneš za Maldivima", "Lipa si lipa anđeli ti sliče", "Volimo te svi", "Predivna si", "Koliko si ti lijepa. Uživo još ljepša", samo su neki od komentara koje je dobila.

Severina je inače u posljednje vrijeme pažnju privukla i zagrljajima s kolegom i prijateljem Filipom Miletićem, a počelo se šuškati o njihovoj vezi jer su nerazdvojni. S Miletićem je često u društvu nakon razvoda od Igora Kojića, no oboje o svemu mudro šute.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Kekez Frano Kekez - 2 Frano Kekez - 6 Frano Kekez - 7 +5 Frano Kekez - 3 Celebrity Frano bez dlake na jeziku o ostalim kandidatima MasterChefa i članovima žirija: "Pravi je gad!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene