U ŠKOLI NEMAJU KOMETARA

Šokantna Severinina ispovijest: ''Učiteljice su mog sina zaključale u sobu i povrijedile. Prijetile su da će ga istući ako ustane''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na konferenciji za novinare iznijela brojne optužbe na račun bivšeg partnera Milana Popovića i učiteljica gradske škole koju pohađa njihov sin Aleksandar.

Splitska pjevačica danas je započela press-konferenciju na način koji nitko nije očekivao.

U jednom zagrebačkom hotelu Severina je u podne trebala službeno predstaviti svoju veliku regionalnu tuneju "The Magic Tour", no to je palo u drugi plan zbog ozbiljnih Severininih optužbi na račun škole njezina jedinog djeteta, sina Aleksandra.

"U petak 11. listopada u Osnovnoj školi Matija Gubec, gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kad mojem suprugu koji uredno sa mnom preuzima dijete nakon nastave iz škole nisu dali moje dijete. Učiteljice škole zaključale su ga u školu, navlačile te tjelesno i psihički povrijedile, i tako su ga držale puna dva sata", započela je Severina presicu.

"Nitko me danas nije nazvao iz te škole, a dijete mi ne želi ići u školu zbog trauma. Ne smijem biti ni bolesna, iako sam im poslala ispričnicu jer sam se malo ozlijedila tijekom plesnih probi. Vukle su ga za ruku, ramena i trbuh te su mu prijetile da ako ustane sa stolca i krene prema Igoru da će dobiti batina. Čak su ga i vlastitim tijelom sprječavale da izađe iz razreda", nastavila je.

Otkrila je i kako se njezin bivši partner Milan Popović s ravnateljicom škole dogovorio da nitko osim nje ne može preuzimati njihovo dijete iz škole, iako tvrdi kako je njezinom suprugu Igoru Kojiću sudski dozvoljeno da dolazi po dijete. Za ravnateljicu je napomenula kako se taj dan nije pojavila u školi te kako ima brojne tužbe majki ostale djece iz spomenute škole.

Severina je prozvala i centar za socijalnu skrb u Maksimiru, za koji je istaknula kako ju godinama ne doživljava kao majku, suprugu i osobu, a istaknula je i kako Popović nije sudjelovao u Aleksandrovu odgoju do njegove treće godine jer je tako odlučio. Otkrila je i da je Milan pred sudom izjavio kako otac prvih godinu dana djetetova života jednostavno nije potreban.

Pjevačica je istaknula i kako dobiva prijeteće mailove od bivšeg partnera i oca svog djeteta, kao i to da je ona jedina majka u Hrvatskoj koja ne može objavljivati fotografije svog sina na društvenim mrežama te obavljati majčinske dužnosti zbog bivšeg partnera koji je to riješio na sumnjive načine.

Popović je navodno platio kampanju gradonačelniku Milanu Bandiću, a škola koju pohađa Aleksandar pod gradskom je upravom.

"Ovo sam s vama podijelila kao majka i zaposlena žena koja ima iste probleme kao svi ostali ljudi u ovoj zemlji kojoj otac njezina djeteta uz pomoć dijela sustava na sve moguće i vrlo sumnjive načine pokušava uzeti dijete, onemogućiti mi rad, odnosno normalno obavljanje svog posla. Ja ako s vama sada ostanem ovdje do 15 sati, po moje dijete ne smije doći nitko u školu i kao što sam već rekla, ne smijem biti bolesna i tako..."

"I dalje osjećam na svojoj koži da je nešto trulo u državi Hrvatskoj i ne želim da se to više dogodi niti jednom djetetu u ovoj zemlji. Imali smo situaciju Luka Ritz, kojeg su djeca dovela do toga, sada imamo učiteljice. Također bih napomenula da me otac mog djeteta već godinama maltretira preko pojedinih srpskih tabloida, a sve u pokušaju da mi oduzme dijete te da me uništi privatno i poslovno. Ne znam zašto se čudim da mi se događa ovo psihičko sustavno silovanje od oca i institucija, kad u ovoj zemlji ni žene ni djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje, što smo vidjeli i neki dan na sudu u Zadru."

Podsjetimo, Milan i Severina u emotivno su teškoj sudskoj bitci oko skrbništva nad djetetom, a sljedeće ročište zakazano je za kraj studenog.

Škola bez komentara, policija potvrdila da je izašla na teren

Ravnateljica spomenute škole na naš je upit o Severinim optužbama rekla kako nema komentara. Centar za socijalnu skrb Zagreb priopćio je kako ne može iznositi detalje o tijeku postupka i obiteljskoj situaciji jer bi se iznošenjem podataka u javnost kršili zakonski propisi. 

Oglasila se i zagrebačka policija koja je potvrdila da je došlo do intervencije.

"Po pozivu člana obitelji u petak 11. listopada 2019. godine zatražena je intervencija policije temeljem koje su policijski službenici Policijske uprave zagrebačke izašli na mjesto događaja kako bi utvrdili okolnosti zbog kojih je intervencija zatražena. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", stoji u priopćenju policije. 

Uz to, apelirali su i na medije da se suzdrže od objavljivanja senzacionalističkih sadržaja, jer isti mogu nepovoljno utjecati na život i integritet maloljetnog djeteta.

Kontaktirali smo i s Milanom Popovićem, koji nam je rekao da još nije čuo sve što je Severina rekla te da će nam sve prokomentirati čim pogleda njezinu konferenciju. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Goran Perešin) Hana Hadžiavdagić (Foto: Goran Perešin) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) +0 Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: PR) Celebrity Vjenčali su se nakon kratke veze, pa otišli tulumariti na Zrće: 9 godina kasnije jednako su sretni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene