Pjevačica komentirala presudu

Severina izgubila spor s Popovićem: Sud donio privremenu mjeru – dijete mora živjeti s ocem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je izgubila pravnu bitku na sudu koji je donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će njezin sin živjeti s ocem Milanom Popovićem.

Općinski sud u Zagrebu donio je nepravomoćnu presudu prema kojoj je pjevačica Severina Kojić izgubila pravnu bitku oko skrbi za sina Aleksandra.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Igraju se životima djece..." I ogorčena Ella Dvornik stala uz Severinu, uputila joj je snažne riječi i poslala jasnu poruku: "Ako ovo nije za ulicu, ne znam što je!"

Prema privremenoj mjeri i nepravomoćnoj presudi sutkinje Tee Golub dijete će živjeti s ocem Milanom Popovićem, koji će se samostalno brinuti o njegovu zdravlju i obrazovanju, a sve je za DNEVNIK.hr potvrdio Severinin odvjetnik Mate Matić. 

Sutkinja nije izravno navela na kojoj će adresi dječak živjeti, a njegov mu je otac već dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, za što Severina tvrdi da je to učinio bez njezine suglasnosti. Zbog toga je, tvrdi njezin odvjetnik, angažirala odvjetnika u Srbiji da provede ispitivanje tko je i pod kojim okolnostima njezinu sinu koji je državljanin Hrvatske izdao putnu ispravu druge države.

Prema nepravomoćnoj odluci suda, Severina će sina viđati dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer. Severina bi već tijekom dana trebala sina predati Milanu, a on ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu.

Njezin zastupnik, odvjetnik Mate Matić, podnio je prekjučer kaznenu prijavu protiv Milana Popovića zbog povrede djetetovih prava. Prijavu su podnijeli nakon nedavnog incidenta u školi koju dječak pohađa, a o kojem je Severina tada govorila na konrefenciji za novinare. Tada je pjevačica rekla da je liječnik preporučio da dječak ne ide u školu, a da ga je otac navodno, unatoč toj preporuci, bez njezina pristanka vodio u školu. 

''Ne smijem komentirati sudske odluke. Mi i dalje imamo zajedničku roditeljsku skrb, Severini nitko nije oduzeo skrb'', kratko je rekao Milan Popović za DNEVNIK.hr. 

Severina je presudu komentirala za Jutarnji list.

"Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala jer je napravljen presedan u postupanju", rekla je pjevačica za taj dnevni list.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene