odlično izgleda

Severina prvi put u javnosti nakon samoizolacije: Nasmiješena privlačila pozornost u kratkoj haljini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na sud došla u pratnji odvjetnika Mate Matića i oboje su bili nasmiješeni.

Severina se prvi put pojavila u javnosti nakon što je izašla iz samoizolacije zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Nika Antolos podrška sa svih strana Naša pjevačica mnoge je dirnula svojom posvetom kolegici: "Zato je mrze. Ne mogu je poleći, ne mogu je preskočiti, pa miniraju slabine"

Pjevačica je u srijedu bila na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, na kojem se susrela s bivšim partnerom i ocem svoga sina Aleksandra Milanom Popovićem. Poduzetnik je tužio Severinu i njezina bivšeg odvjetnika Darija Budimira za klevetu. 

Splićanka je na sud došla sa svojim odvjetnikom Matom Matićem i oboje su bili nasmiješeni. Privlačila je pozornost u kratkoj bijeloj haljini sa zvjezdicama koja je istaknula njezine vitke noge. 

Inače, Severina je nedavni izlazak iz samoizolacije proslavila objavom na Instagramu. "Hello from the other side. Sretan izlazak iz (samo)izolacije svima koji slave", napisala je Splićanka uz objavu, a njezini su joj obožavatelji uputili poruke podrške.

Severina je vrijeme u samoizolaciji kratila na društvenim mrežama, gdje je objavljivala fotografije i videe iz arhive, ali i pisala o svom iskustvu s koronavirusom te stala u obranu zaraženih koje je dio javnosti prozivao.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Rogoznica (FOTO: Laura Vrabec) Celebrity Prije nego što je opet zaključao Instagram za javnost, Boris Rogoznica objavio tužne stihove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene