Ljubav cvjeta

Nježnosti na dodjeli: Seksi Severina i nasmijani Igor na crvenom tepihu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je blistala u minijaturnoj crnoj haljinici. Svjestan je toga bio i njen suprug Igor Kojić, koji suprugu nije ispuštao iz ruku.

Glamurozno je sinoć izgledalo središte Zagreba, gdje su crvenim tepihom prošetale brojne hrvatske estradne i televizijske zvijezde. Na 15. rođendanu magazina Story pojavile su se zvijezde kao što su Severina, Jelena Rozga, Maja Šuput, Matko Knešaurek, Petra Dugandžić, Judita Franković, Daniel Bilić, Ana Gruica...

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Brojne dame odlučile su se na bijele odjevne kombinacije, a posebno je zablistala Rozga, koja je nosila sjajno odijelo. S druge strane, kad su svi u bijelom, Severina je u crnom. U mini haljini sa zlatnim detaljima, Severina je izgledala izvrsno. Očito se s nama slaže i njen suprug Igor Kojić, koji ju je tijekom večeri grlio i ljubio, ponosan na svoju zgodnu ženu.

Brojne zvijezde su i nagrađene, među njima Severina i Jacques Houdek, dok je nagradu za TV lice godine osvojio Mislav Bago. Bago je na dodjelu stigao u društvu kolegice Ivane Brkić Tomljenović. "To je, kao i meni, nagrada i svim ljudima s kojima ja radim. Svaki dan radimo kao prvi i posljednji, jer se želiš dokazati i kao da želiš ostaviti neki pečat na kraju dana, kao da ti je zadnji prilog u životu", rekao je Bago nakon uručenja nagrade. Brkić-Tomljenović dodala je da je nagrada završila u pravim rukama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene